ВЕСТИ - ЕПВ

У Врбасу обележен Дан шума.

ЛОКАЛНИ ПАРТНЕРИ ПОНОВО У АКЦИЈИ!


Јуче су чланови спортског удружења "Лазин парк", Удружења пчелара општине Врбас, и Еколошког покрета Врбаса, залили јесенас посађене саднице, очистили парк и заштитили стабљике од тримера, обрађеним ПЕТ боцама. А остало је времена и за дружење и планирање заједничких активности.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈСБУКУ


ЕПВ настоји у свакој прилици да подржи и окупи особе са енергијом за допринос локалној заједници. Таквих је на жалост мало, јер све више људи нема осећај потребе за лични допринос лепшем јавном простору. А потреба је велика, јер локалне службе не успевају да постигну жељени ниво чистоће и уређености изван централних делова града а нарочито по селима.

Подршка наших донатора из пословног сектора: Шећеране Црвенка, Сунока, Витал-а и Карнекса, омогућава нам да у континуитету релаксирамо незадовољство грађана стањем животне средине, нарочито урбане пошумљености.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net