ВЕСТИ - ЕПВ

Заливање садница и чишћење Лазиног парка у Врбасу.

ОТВОРЕНА АКЦИЈАШКА СЕЗОНА!

Мала група ентузијаста из удружења Лазин парк и ЕПВ уложила је део свог викенда да би велики број посетиоца парка уживао у чистом амбијенту.


Чека нас велики посао и ове године у овој врбашкој зеленој оази. Саднице треба редовно заливати, много прераслог и болесног дрвећа заменити, канте за смеће окрпити, поломљене штафле на клупама заменити и "бескрајно чистити и чистити".

Најважнији задатак нам је заправо допрети до младих људи, "исчупати их" барем мало са друштвених мрежа, виртуелног дружења и васпитања, потом их окрепити природом, отворити им поглед у стварни свет препун изазова, где могу пробудити своје потенцијале, пронаћи своју сврху и место у заједници.

Без традиционалне подршке компанија: Шећерана Црвенка, Суноко, Витал и Карнекс, ова мисија била би нам тешко достижан сан.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net