ВЕСТИ - ЕПВ

Оснивачка Скупштина удружења угоститеља и туристичких радника

УГОСТИТЕЉИ ВРБАСА ПОД ИСТОМ КАПОМ

Синоћ смо у просторијама III месне заједнице у Врбасу, уз удружење Е.М.И.Ц. из Врбаса, помогли организацију Оснивачке Скупштине удружења угоститеља и туристичких радника. У присуству десетак угоститеља из Врбаса, усвојена су статутарна акта, изабрано је руководство и лице за заступање удружења.

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКЕ 

За председника удружења изабран је Милош Канкараш, а.д.“Централ“ у Врбасу а за потпредседника Милан Чавић из ресторана „Код Чава“. Председник Скупштине постао је Милорад Чавић, такође из ресторана „Код Чава“.

Чланови Управног одбора су Славиша Игњатовић, удружење Е.М.И.Ц (едукационо, маркетиншки, информативни центар), Синиша Тепавчевић, ресторан „Балкон“, Велибор Глиговић, ех „Арт“, Соња Јаничић, а.д. „Централ“, Момчило Батричевић, „Градска кафана“, Бојана Миљанић, дипл. менаџер гастрономије.

Чланови Надзорног одбора постали су: Слободан Чуровић, СУР „Драма“, Рашко Копривица, пицерија „Мареси“, и Велизар Балетић, угоститељ.

По формалном делу састанка у широј дискусији препоручене су контуре плана рада за наредни период са назнакама приоритетних активности. 

Истакнута је потреба окупљања свих угоститеља у општини Врбас под окриље удружења и заједнички наступ према трећим лицима у остваривању својих интереса. Нарочито је битно успостављање квалитетне комуникације с локалном управом у сврху њене подршке поправљању изузетно тешког положаја угоститеља у амбијенту економске кризе и ниског приоритета проблема угоститељства у Србији.

Одлучност и квалитетан иницијални састав Удружења, уливају нам оптимизам да ћемо с једне стране добити квалитетног партнера у развијању туристичке приче у нашем локалу а с друге, легитимног преговарача по еколошким питањима угоститељства – увођење XACCP стандарда здравствено безбедне хране, стандардизацији услуга, сепаратора за крупне нечистоће, издвајању и прикупљању остатака хране и отпадног уља као обновљивог енергента...

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net