ВЕСТИ - ЕПВ

На пријаву ЕПВ, ефикасна реакција еколошке полиције у Таванкуту на реци Криваји.

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА БЛОКАДУ УСТАВЕ!

По дојави забринутих грађана, ЕПВ је поднео пријаву водној инспекцији, која је алармирала одељење еколошке полиције из Суботице, а којој смо даље помогли да идентификују виновнике "дивљег бетонирања" уставе на акумулацији Таванкут, који већ годинама узурпирају овај објекат спречавајући низводне кориснике да дођу до воде. Против осумњичених је покренут кривични поступак, те се надамо да ће их тужилаштво и правосуђе одвратити од даљег противправног поступања.

Мониторинг и реаговање на аномалије из животног амбијента омогућене су нам кроз подршку компанија: Шећерана Црвенка, Суноко, Витал и Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net