ВЕСТИ - ЕПВ

Анкета Еколошког покрета у центру Врбаса.

"ПЧЕЛАРИ И ЕКОЛОЗИ У ИСТОМ СТРОЈУ"!

На позив и већ традиционалну сусретљивост организатора Фестивала меда, Удружењa пчелара Општине Врбас, још једном смо искористили прилику да попричамо са грађанима о еколошким проблемима у граду и угрожености здравља људи из животног амбијента.

 

Посебну пажњу обратили смо загађењу ваздуха и пошумљености. Анкету су спровели наши млади волонтери, вежбајући успут, разговор са одраслима, при чему су често осетили мању или већу разлику става о проблему којег утврђујемо на радионицама и погледа на проблем из угла грађана. Важно искуство за децу је и брзи опоравак од оних који се, без пристојног извињења, нису осврнули на позив. У сваком случају, корисна вежба за лагано сазревање.

Манифестацију смо искористили да уз помоћ организатора, посебно Синише Срдановића, ступимо у контакт са неколико пчеларских удружења из Војводине, посебно из Сивца, Апатина и Сомбора и да иницирамо сарадњу у заједничком интересу - љубитеља природе, што је одмах и прихваћено.

Реализација активности омогућена је кроз подршку компанија Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net