ВЕСТИ - ЕПВ

Донација пословних оператера Бачке Тополе и Црвенке грађанима Савиног Села.

ПОНЕКАД ПОДРШКА СТИГНЕ ИЗ САСВИМ НЕОЧЕКИВАНОГ ПРАВЦА!

На молбу ЕПВ, пословни оператери Јафа, Перутнина Птуј - Топико, Жибел АИК Бачка Топола, донирали су по један комбиновани мозаик сто са клупама за Старо дечије игралиште у Савином Селу. Са овим фирмама већ дуже време сарађујемо на достизању еколошких стандарда пословања у чему су постигли значајне резултате и тиме знатно смањили штетне емисије у животни амбијент. Многобројним донацијама, којима исказују своју корпоративну одговорност, придодали су још једну, изузетно корисну за ово мало место у Бачкој, на жалост, помало заборављено од доносиоца одлука.

ВИДЕО КЛИП ЛОКАЛИТЕТА


Иначе, Старо дечије игралиште  је врло посећен локалитет од стране Савиноселаца, а заслугом вредне екипе еко-тима ђака и наставника из ОШ "Бранко Радичевић", Месне заједнице, ДВД и комшија, који су упориште активизма у својој заједници и са којима смо успешно сарађивали у претходном периоду, препоручили смо доброчинство баш "на ову страну".

Надамо се ускоро осветљењу, чесми, новим садницама... а можда и пажњи локалне самоуправе, локалних предузетника... Сада је ово сасвим нови потенцијал за летње радионице, договоре и дружења, ликовне колоније, излете... Надамо се да ће мештани умети да га цене, чувају и одржавају.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net