ВЕСТИ - ЕПВ

Тренинг са волонтерима о ставовима по приоритетима рада ЕПВ

ТРЕНИНГ И ПРИЗНАЊЕ!

Са делом старинијих волонтера ЕПВ у летњој башти Центра за физичку културу "Драго Јововић" а у недостатку сопственог простора, одржан је редован тренинг о формирању ставова по приоритетиима које смо зацртали Акционим планом за 2022. годину.


Прилика је направљена за уручивање захвалнице Исидори Копривица, апсолвенту пејзажне архитектуре на Пољопривредном факултету НС, за 12 година непрекидног волонтерања у нашој организацији и учешћу, организацији преко стопедесет јавних догађаја, од којих и 50-так радних акција, вршњачкој едукацији и раду са млађим волонтерима.

Највећа пажња на тренингу посвећена је изналажењу модела активности за покретање надлежних институција и изналажењу подршке грађана за решавање проблема загађеног Великог бачког канала као и масовном разбацивању отпада. И поред високог нивоа активизма, морамо пронаћи нову брзину, придобити нове партнере и пробудити старе, јер око нас је, на жалост, све већа урбана џунгла.

Тренинг је омогућен реализацијом пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива. Подршку смо добили и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net