ВЕСТИ - ЕПВ

Акција садње на теренима мале школе иза ресторана Јесењин у Врбасу.

ЗЕЛЕНА ПОДРШКА ЗЕМЉАЦИМА!


Уз претходни договор и молбу председника удружења "Врбашки тренинг центар", Милоша Бјелице, уступили смо десетак садница и супстрат из нашег фонда за реализацију пројекта "Шума зове на дијалог", ради оплемењивања простора за одмор и рекреацију тзв. "Мале школе", којег су чланови овог удружења подигли на завидан ниво, да би за кратко време постали магнет за дружење и спортска надметања, посебно у баскету.Акцију садње су одмах спровели и не сумњамо да ће ова вредна екипа саднице редовно заливати, како би за неку годину уживали у њиховом хладу и лепоти.

Активност је реализована у оквиру пројекта “Шума зове на дијалог” у оквиру програма ЕKО-СИСТЕМ: Подршка реформама у заштити животне средине, који спроводе Млади истраживачи Србије (МИС), уз подршку Шведске преко Шведске агенције за међународни развој и сарадњу (Сида). Пројекат реализују 4 чланице мреже "Пошумимо Војводину" - Покрет горана Новог Сада, Еколошки центар Врбас, Рурални центар Сова и Дечија еколошка академија, док је носилац пројекта Покрет горана Новог Сада. Подршку смо добили и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net