ВЕСТИ - ЕПВ

Акција фарбања клупа у центру Црвенке.

КАД НЕЋЕ ОДРАСЛИ, ХОЋЕ ДЕЦА!


Уз договор и подршку Јелене Керекеш, координаторке Еко-тима ОШ "Вук Караџић" у Црвенки, јуче је са овом екипом изведена акција фарбања преко двадесет клупа у центру овог љупког места у срцу Бачке, којег често обилазимо. На молбу грађана, саниране су и четири клупе у оближњем кварту.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈСБУК СТРАНИЦИ  Zeleni Vrbas

ВИДЕО ПРИЛОГ Q-MEDIA КУЛА

 


Штафле на клупама су биле прилично расушене, па је утрошено сандолина више него обично. Овај мобилијар нас је "чекао дуго времена" да га спасимо од скорог пропадања, јер очигледно да спаса од оних који су за овај посао надлежни, ко зна дал` би дошло.

У сваком случају, "хвала им", јер смо опет "ухватили прилику" за младост и радост у кориснм раду. Вредне мале руке, све спретније с четком, у веселој атмосфери и дружењу, "гутале су клупе", једну за другом и "стигли би до Сивца" да је требало, да их нисмо "обуздали сендвичима и сокићима". "Шта је следеће? И кад` ћемо опет?" Ускоро. Не смемо их разочарати!

Активност се реализује у оквиру пројекта "Циркуларна економија - одрживо управљање ресурсима у локалној заједници", који је подржан од стране Министарства заштите животне средине. Подршку смо добили и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net