ВЕСТИ - ЕПВ

Радионица са младим волонтерима у дворишту Гимназије

ДРУЖЕЊЕ ПОД СТОЛЕТНИМ ХРАСТОМ!


У недељу, 12. септембра имали одржали смо радионицу са младим ЕПВ волонтерима у дворишту Врбашке Гимназије "Жарко Зрењанин". Направили смо рекапитулацију минулог рада и проверили примену стеченог знања.Деца су изнела своја виђења досадашњих активности и колико су задовољна са учешћем у њима. Потакли смо их да активно размишљају о новим темама и начинима волонтерског доприноса локалној заједници и Еколошком покрету. Важан део разговора усмерили смо на родитеље и колико им преносе оно што ми овде радимо, какви су њихови утисци и реаговања, нарочито на причу о здравој исхрани и шта мисле о родитељском састанку?!

Уз сугестију младе Калине и сагласност осталих, утврдили смо вољу да лагано убацујемо здраве грицке, да се полако спремамо на анкету грађана и да наставимо са акцијама, фарбања ако би могло.

Кампања подизања урбане културе омогућена је реализацијом пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива. Подршку смо добили и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net