ВЕСТИ - ЕПВ

Јавни радови у насељу Виногради у Врбасу.

"ЗЕЛЕНИ ИНВАЛИДИ" УРЕДИЛИ НАСЕЉЕ!

 

Еколошки покрет Врбаса већ четврти месец организује јавне радове за инвалиде у Врбасу на уређењу јавног простора. Вредне руке наших сарадника санирале су мноштво урбаног мобилијара. Стално се чисте и одржавају јавне површине изван централних делова града, које комуналци не посећују тако често.

ФОТО ГАЛЕРИЈА


Последњих дана уређено је неколико локалитета у насељу Виногради. Саниране су три клупе, инфо табла крај тзв. Жуте чесме, инфо табла крај старе болнице, две клупе и инфо табла крај Опште болнице, десетак клупа, дечије игралиште, чесма... на теренима спортског друштва Виногради. Цео простор је неколико пута очишћен.

Пре тога уређен је Лазин парк, највећа зелена оаза у Врбасу. Санирано је 30-так клупа.

Пројекат јавних радова је финансиран од стране Националне службе за запошљавање а подршка је стигла од Карнекс-а, Витал-а, Сунока, Шећеране Црвенка, Реахема и Меделе.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net