Документа ЕПВ

Протокол о сарадњи УЗ ПЕТ У СВЕТ - месне заједнице

ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ
између
ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА ВРБАСА
и
МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ КУЦУРА


На основу потпуне узајамне размене информација и исказаних намера у погледу сардње утврђује се следеће:
Члан 1.
Месна заједница Куцуре приступа решавању проблема нагомилавања споро распадљивог и штетног пластичног отпада у свом насељеном месту у складу са важећим нормативима и законским прописима Републике Србије и у складу са директивама Европске Уније којом се ова материја регулише. Приоритетан задатак је едукација и анимација школске деце у прикупљању ПЕТ секундарне сировине уз валоризацију постигнутих резултата.
Члан 2.
Месна заједница Куцуре прихвата решавање овог проблема по Пилот програму “УЗ ПЕТ У СВЕТ” – Еколошког покрета Врбаса ради сихронизованог, ефикасног и трајног решавања овог проблема на нивоу општине Врбас.
Члан 3.
Месна заједница Куцуре прихвата координацију и надзор Еколошког покрета Врбaса над реализацијом програма “УЗ ПЕТ У СВЕТ”.
Члан 4.
У ту сврху Месна заједница Куцуре ће се ставити на располагање Еколошком покрету Врбаса, да у складу својих могућности а у делу простора и људских ресурса учествује у анимацији грађана за раздвајањем секундарне сировине по врстама у својим домаћинствима.
Члан 5.
Еколошки покрет Врбаса ће у оквиру својих могућности и у сарадњи са руководством Месне заједнице Куцуре, спровести едукацију и анимацију грађана Куцуре о потреби раздвајања и прикупљања секударне сировине.
Члан 6.
Овај Протокол је сачињен у два истоветна примерка од којих свака страна задржава по један.


У Куцури, 01.фебруара 2006. године

ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ ВРБАСА
Председник
Ратко Ђурђевац

МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА КУЦУРА
Секретар:
Славица Штрбац

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net