ВЕСТИ - ЕПВ

Jош једна акција за учеснике у саобраћају

ТРАГОВИ МОДЕРНОГ ДОБА

У древним временима само су владари, војсковође, уметници, грађевинари... остављали трагове по којима и данас, после много векова, судимо о њиховим делима. У медерном, потрошачком добу, милиони остављају трагове иза себе са (не)делима које ће их, дакако надживети. Планине отпада промениле су конфигурацију планете и остале потомцима да се носе са ружним наслеђем својих предака.

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКЕ

ЕВО И МАЛО ФОТКИ СА АКЦИЈЕ

 

Јучерашња акција подмладка ЕПВ, поделе поклончића са кесама за смеће и лифлетима, крај главне пијаце у Врбасу, наставак је прошлонедељне и намењена је учесницима у саобраћају, с намером да промене своје навике избацивања смећа из возила у покрету. Подржана је од локалне управе и део је нашег заједничког покушаја да избришемо ружне трагове крај наших друмова. Управо ови трагови одређују наше цивилизацијске домете и управо нас они смештају на сметлиште наших потомака.

НЕ ЖЕЛИМ ПО СМЕЋУ ДА НАС ПАМТЕ“ – порука је зелених волонтера из Врбаса!

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net