ВЕСТИ - ЕПВ

Акција фарбања клупа у Лазином парку у Врбасу.

МЛАДОСТ, ШМИРГЛА И ЧЕТКА!

Данас смо испунили Лазин парк са младим волонтерима у акцији санације клупа. Неки су четку први пут узели у руку, други су већ помагали родитељима. Мало обуке, мало посла а онда клопа и дружење. Урадило се колико се урадило, сутра ћемо поправљати. Наравно, покупили смо и смеће у том делу парка. Користан боравак у природи, на распусту дуго се памти.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈС СТРАНИЦИ "Zeleni Vrbas"

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКА ВРБАС

 

 

Кампања подизања урбане културе омогућена је реализацијом пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива. Подршку смо добили и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net