ВЕСТИ - ЕПВ

ЕПВ започео јавне радове за инвалиде.

ИНВАЛИДИ ЗА ЧИСТИЈИ ВРБАС!

Уз подршку Националне службе за запошљавање и наших партнера из пословног сектора, пету годину за редом ангажујемо особе са степеном инвалидности на уређењу животног амбијента а у складу са њиховим физичким могућностима.


Наши вредни радници, Золи, Мира и Момир четири месеца ће помагати локалној самоуправи у одржавању свих дечијих и спортских игралишта, паркића и других јавних зелених површина изван центра града.

До новембра ћемо настојати да уједначимо урбану културу у свим деловима града, нарочито на периферији, где нема довољно канти за смеће, нити су људи на њих превише навикли, па, "где се ко затекне".

Стога и порука таквима који из куће излазе "ненаоружани васпитањем" - да могу бити "сасвим опуштени у свом понашању", јер ће иза њих инвалиди  почистити!

Поред НСЗ, скромне трошкове за спровођење активности појачали смо уз подршку Индустрије меса Карнекс, Шећеране Црвенка, Сунока, Витал-а и из пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net