ВЕСТИ - ЕПВ

Летња еко школица са шестацима ОШ Братсво-јединство у Врбасу

ЛЕТО У ЕКОЛОШКОМ ПОКРЕТУ!

Завршетак еко-школице није и крај дружења са шестацима из ОШ Братство-јединство у Врбасу. Данас смо кренули у наставак, како смо се већ договорили на споменику Јожефу Кишу, а уз благодети лепог времена и уређеног простора на спортским теренима Центра за физичку културу у Врбасу.Нова питања и нови одговори. А прво договор, како да се летос забавимо а да по нешто корисно за себе и заједницу урадимо?

И онда смо решили да хоћемо још бициклизма, мало вежбица да очврснемо, мало фарбања клупа, чишћења смећа, па онда нешто за птице и псе луталице да учинимо... па и екипу да повећамо, да будемо још јачи.

И одмах смо се на вежбице бацили, јер неки од нас су баш "килави" а неки, попут Луке, прави спортисти. И тако кренусмо у нову авантуру са дивном децом. Могло би ово лето да нам буде баш забавно.

Летњу еко школицу реализујемо у оквиру пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива. Подршку активности добили смо и од компанија: Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net