ВЕСТИ - ЕПВ

Пријава закоровљених јавних површина и захтев за иформације од јавног значаја.

КОРОВ И НЕАСФАЛТИРАНЕ УЛИЦЕ У ВРБАСУ.


По дојави грађана, Еколошки покрет Врбаса пријавио је комуналној инспекцији Општине Врбас закоровљену и запуштену површину за кошење у улици Гојка Војиновића (Блок 53) и на углу улица Сава Ковачевића и Буде Томовића. Од инспекције смо захтевали да изда налог за кошење комуналном предузећу и известите нас о поступању.Општини Врбас смо поднели Захтев за информације од јавног значаја у вези њихове евентуалне намере да асфалтирају улице Светозара Милетића и Гојка Војиновића (Блок 53), што сматрамо једном од основних цивилизацијских норми урбаног живљења.

Кампања јавног заступања проблема из животног амбијента омогућена је реализацијом пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива. Подршку активности добили смо и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net