ВЕСТИ - ЕПВ

Пријава комуналној инспекцији запуштених јавних површина

ТИХА ОПАСНОСТ ИЗ ВИСОКЕ ТРАВЕ!


По дојави забринутих грађана, Еколошки покрет Врбаса поднео је пријаву комуналној инспекцији, са захтевом за кошење Лазиног парка у Врбасу и дечијег игралишта бр. 12 крај улице Петефи бригада у Врбасу.На фреквентним локацијама са већим бројем корисника, деце и омладине, где је велика могућност појаве крпеља у високој трави, подиже се и здравствени ризик а тиме и хитност решавања овог проблема.

Од инспекције смо захтевали да нас обавесте о својем поступању.

Кампања јавног заступања проблема из животног амбијента омогућена је реализацијом пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива. Подршку активности добили смо и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net