ВЕСТИ - ЕПВ

Још једна радна акција у Кули крај Великог бачког канала

БАШ НАМ СЕ НЕШТО СВИДЕЛА КУЛА!


На другарски позив, ЕПВ је други пут у две недеље материјално и људски подржао радну акцију групе младих људи из Куле, окупљених око Фејс групе "Кула из твог угла", уз Немању, Јелену и Катарину. Акцији су се придружили ЗМР Челик из Куле, Удружење сиромашних жена Куле и Удружење пчелара Куле. Очишћене су обе стране канала између два моста.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈС ГРУПИ - ZELENI VRBASДанас је било нарочито пријатно лагано гибање по лепом дану са ведром омладином, мајкама са децом, очевима и синовима. Вредно се радило, извукли смо већу гомилу смећа из канала али смо се и боље упознали, дружили и договарали за следећа добра дела.

Кампања подизања урбане културе омогућена је реализацијом пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива. Подршку смо добили и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net