ВЕСТИ - ЕПВ

Радна акција чишћења приобаља реке Јегричке кроз Равно Село.

ГДЕ ЈЕ ЧИСТО, ДОБРИ ПРЕТЕЖУ!


Данас смо упознали многе дивне људе у Равном Селу, ведре и позитивне да по тмурном и прохладном времену уреде комадић своје локалне заједнице. Очистили смо добар део обале и приобаља Јегричке, сакупивши преко 50 џакова смећа и много хабастог отпада. Поред донатора ЕПВ, акцију је помогла и пекара "КАЦА" из Равног Села.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈС ПРОФИЛУ


Акцију чишћења смо органзовали у сарадњи са УГ Спона и УСР Риболовац Равно Село, уз нарочиту помоћ Саше Мирковића, Стевана Мишића и Милета Девића, који су анимирали већину акцијаша.

"Захваљујемо се несавесним грађанима Равног Села што су нам дали повод за добро дело уз лепо дружење"! Следеће акције већ су договорене и отворене за сваког добронамерног и савесног Равноселца.


Кампања подизања урбане културе омогућена је реализацијом пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива. Подршку смо добили и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net