ВЕСТИ - ЕПВ

ЕПВ поставио корпе за смеће у насељу Виногради у Врбасу.

ЗА БОЉУ УРБАНУ КУЛТУРУ ВИНОГРАЂАНА!


Данас смо уз радну акцију чишћења и уз подршку комшија, омладинаца поставили 5 корпи за смеће на спортским теренима и дечијем игралишту крај Опште болнице у Врбасу.


Корпе је направио наш члан Милан Коматина и ово је завршна акција опоравка овог игралишта, где смо санирали 10-так клупа, љуљашке, клацкалице, три чесме, кућице за децу, очистили га неколико пута... а које је, на жалост остало без одржавања некадашње бројне екипе СД "Виногради".

Никако не значи да смо завршили са акцијама у овој години. Али отом-потом.

Акцијашку сезону не би смо могли спровести без подршке наших партнера из пословног сектора, Карнекс-а, Витал-а, Шећеране Црвенка, Сунока, Реахем-а и Меделе.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net