ВЕСТИ - ЕПВ

Наставак Еко школице и прва акција сaкупљања папира у Кули.

ЗА ПАР ДАНА СAКУПЉЕНО ДВЕ ТОНЕ ПАПИРА
ЛАГАНО ЗАГРЕВАЊЕ ШКОЛСКОГ ЕКО ТИМА!У ОШ "Петефи бригада" у Кули, наставили смо Еко школицу, организовањем радионица за еко-тим деце о штетности мобилних телефона, птицама из мог краја и инструктажом за управљањем еко-двориштем, којег смо им, уз подршку и донацију нашег партнера Ecology sistem, поставили у школи.

Скупљено је и предато 2 тоне папира и то ће бити прве паре које ће деца зарадити за школу! Изузетно занимљиву радионицу о птицама одржала је Сања Шумановић, апсолвент на ПМФ-у, департман за биологију и екологију.

Еко школица је део нашег пројекта "Циркуларна економија - инекција природног у људску заједницу", којег је подржало Министарство заштите животне средине а подршку смо добили и од пословних оператера: Витал, Карнекс, Шећерана Црвенка, Суноко, Медела и Реахем из Србобрана.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net