ВЕСТИ - ЕПВ

Радна акција уређења Нађиног парка у Врбасу.

КОМШИЈЕ НАС НАДЈАЧАЛЕ!


Данас смо уз бројне комшије, извели радну акцију уређења Нађиног парка у Новом насељу у Врбасу. Замењене су а потом и офарбане штафле на клупама, даске на љуљашкама и столовима, постављене су три нове корпе за смеће, орезано је дрвеће и покупљено смеће.

ФОТО ГАЛЕРИЈАМарина Бошковић допринела је масовности акције, анимирањем веће групе својих комшија и пријатеља, те су чланови и волонтери Еколошког покрета добили значајну подршку у прилично захтевној акцији. Душан Коматина, наш сарадник и доброчинитељ из Савиног Села, бесплатно је направио корпе за смеће, док је наш члан, Милорад Костелник извео стручне радове око поправке мобилијара.

У ретко доброј и опуштеној атмосфери акцијаши су се релаксирали уз користан посао. Ово је био заиста прави седатив у "затегнутом и хаотичном друштву", које нас тренутно окружује.

Акција је део шире кампање одрживог утицаја цивилног и пословног сектора на локалну заједницу и не би могла бити изведена без подршке Министарствa заштите животне средине и групе пословних оператера из региона - Карнекс, Суноко, Витал, Шећерана Црвенка, Медела, Реахем, Еколоџи систем.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net