ВЕСТИ - ЕПВ

И у Врбасу обележен Светски дан чишћења.

ВОЛОНТЕРИ ОПЕТ У АКЦИЈИ!

Млади волонтери ЕПВ и Црвеног крста Врбаса извели су акцију фарбања клупа и канти за смеће у Блоку Саве Ковачевића у Врбасу! Цео простор је очишћен а драгоцена помоћ стигла је и од деце која су се тог момента затекла на игралишту! Није требало ни да их замолимо, сами су се понудили да помогну!

ФОТО ГАЛЕРИЈА СА АКЦИЈЕ

 


Овом активности придружили смо се глобалној акцији чишћења. Симболичне акције овога типа, на жалост у Србији неће много променити у имиџу урбано запуштене земље са армијом еколошки необразованих људи, без системски ефикасних мера, које би умиле овај наш упрљани комадић планете!

Акција је део пројекта "Грађани у акцији - здружено у корист природе", којег је подржало Министарство заштите животне средине. Подршка је стигла и од индустрије меса Карнекс, компаније Суноко, фабрике уља и биљних масти Витал и фабрике алкохола Реахем!

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net