ВЕСТИ - ЕПВ

Опет притужбе на смрад, гомилање новог смећа на тек очишћену депонију, нова пријаве, без еха инспеције...

ПРСТЕН ЂУБРЕТА ОКО НАСЕЉА - НОРМАЛАН УКРАС СРПСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ!


У Врбасу ништа ново! На дојаву огорчених грађана, три недеље после чишћења, опет смо пријавили непријатне мирисе, гомилање мешаног смећа и кланичног отпада на грађевинској депонији иза Мепола у Врбасу - јер је ситуација готово иста! 


Упутили смо захтев Комуналној инспекцији да изда налог ЈКП "Комуналац" за поновну и хитну санацију депоније, због заустављања штетних емисија! Наши апели да комунална инспекција Општине Врбас предузме превентивне активности у спречавању противправног понашања на овом локалитету, очигледно нису успели! После игнорисања наших конкретних и јавних предлога, инспекција је послала јасну поруку мноштву бахатих грађана да је "пропис мртав", да последице бахатости не постоје и да могу комотно наставити по старом! Упозорили смо инспекцију да су тиме у потпуности преузели одговорност за здравствене ризике и за непотребан трошак пореских обвезника у локалном буџету за свако наредно чишћење онога што, по нама, "не мора да буде прљаво и нездраво"!

Подсетили смо још једном локалну инспекцији на њихову законску обавезу обавештавања о поступању подносиоца пријаве!

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net