ВЕСТИ - ЕПВ

Јавни радови за незапослене особе са инвалидитетом!

И СА ХЕНДИКЕПОМ КОРИСНИ ЗА ЗАЈЕДНИЦУ!

Радови ће трајати четири месеца. а спроводе се у оквиру Конкурса Националне службе за запошљавање. Освежава се урбани мобилијар, чисте се јавне зелене површине, санирају се ружни графити са јавних фасада...!

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Лица са инвалидитетом спадају у ред тешко запошљивих особа, стога је Еколошки покрет Врбаса искорачио и уложио додатни напор за организацију посла и њихово ангажовање! Показало се да ове особе итекако имају потенцијал за остварење користи друштвеној заједници и сасвим је неправедно што им се не пружа више шанси да покажу своје могућности у послу, како у јавном тако и у пословном сектору! Ради се о вредним, високо моралним и тиме поузданим особама, које могу да се издржавају својим радом и послодавцу да донесу очекивану корист!

Јавне радове не би смо могли спровести без додатне подршке Индустрије меса Карнекс, компаније Суноко и фабрике уља и биљних масти Витал!


Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net