ВЕСТИ - ЕПВ

Представка Комуналној инспекцији града Сомбора

УМЕСТО ЕКОЛОШКЕ НИШЕ - ДИВЉА ДЕПОНИЈА!


На молбу забринутих грађана, Еколошки покрет Врбаса поднео је представку Комуналној инспекцији града Сомбора са Захтевом да заштите јавни интерес у области урбане културе и угроженог животног амбијента у насељу Барачка крај Бездана! Наиме, и поред добре воље да своје смеће уредно и правилно одложе, становници и корисници овог излетничког насеља већ дуже време се суочавају са недостатком довољног броја посуда и/или нередовним пражњењем контејнера и поред, како нам рекоше, вишеструког обраћања јавно комуналном предузећу!

Ехо комуналаца изостаје а опасност од заразе расте! Уместо еколошке нише имамо дивљу депонију!Стога смо захтевали од комуналне инспекције да, као надлежни орган, овом предузећу, издају налог за набавку и постављање довољног броја посуда за смеће у овом насељу и да их празне складно потреби! Захтевали смо такође, да се изврши процена постојања услова и потребе за постављање посебних посуда за употребљиви отпад, јер сматрамо да је свест ових грађана довољно висока за успостављање система примарног раздвајања отпада!

Од инспекције захтевамо и повратну информацију о поступању по овој представци!

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net