ВЕСТИ - ЕПВ

Пријава дивље депоније на излетишту у Црвенки

НЕКАДА ЈЕДНО ОД НАЈЛЕПШИХ ИЗЛЕТИШТА У ВОЈВОДИНИ - ПОД ТЕПИХОМ СМЕЋА!


По дојави и молби грађана Црвенке, Еколошки покрет Врбаса пријавио је комуналној инспекцији у Кули дивљу депонију и на великој површини разбацано смеће на излетишту Поток крај Црвенке.Инспекцији смо се обратили са Захтевом да изда Налог надлежном комуналном предузећу да смеће очисти и да се постави довољан број канти и контејнера за отпад, којих уопште нема!?

Захтевали смо такође да се наложи старатељу излетишта, колико нам је познато, Туристичкој организацији Општине Кула, да обавеже организаторе приредби и журки на овом локалитету, прво јутро по завршетку догађаја да очисте разбацано смеће, које, како смо сазнали, ветар често разнесе дуж целог, по нама, најлепшег излетишта у Општини Кула!

Поред свега, предложили смо надлежним општинским службама у Кули покретање кампање подизања свести грађана о штетности дивљих депонија и разбацивања смећа, те да покажу одлучност у примени прописа против несавесних и бахатих грађана који су у предмету наше Пријаве.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net