ВЕСТИ - ЕПВ

ЕПВ пријавио инспекцији дивљу депонију.

ДИВЉА ДЕПОНИЈА ИЛИ ДИВЉИ ЉУДИ!?На дојаву и апел савесних грађана, Еколошки покрет Врбаса пријавио је општинској инспекцији за животну средину велику дивљу депонију у Савином Селу. И поред постојања организованог система прикупљања отпада, мноштво грађана овог села не мења своју штетну навику да на крају села, крај пута, истовара свој отпад!

ФОТО ГАЛЕРИЈА ОТПАДА У САВИНОМ СЕЛУ

Од инспекције смо захтевали хитну реакцију, складно позитивним законским прописима и у сарадњи са надлежним општинским службама, уклањање депоније! Свесни смо да физичко улањање смећа неће донети трајне ефекте на терену и да је потребно уложити енергију у превенцију, која мора подразумевати комбинацију разговора са грађанима и појачани надзор!

Да ли су и надлежне службе свесне ове потребе, показаће време!

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net