ВЕСТИ - ЕПВ

Предавање о мобилним телефонима у Гложану

ШТЕТНОСТ МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА!

На позив еколошког друштва ЕКОС из Гложана и руководства ош "Јозеф Марчок-Драгутин" из истог места, одржали смо предавање на тему Штетности електронских комуникација на здравље људи и посебно деце!

ФОТО ГАЛЕРИЈА

 

Деца ове школе су сазнала с каквим здравственим ризицима се суочавају при неумереном коришћењу мобилних телефона. Колико претерани боравак на друштвеним мрежама и уз игрице, може да им омете концетрацију, памћење и успех у школи!? Зашто не постоје упозорења код продаваца о ризицима претеране употребе мобилних уређаја?! Колико је за здраво одрастање важна директна, социјална интеракција деце кроз игру и дружење без мобилног посредника... И још много тога, што ће ову децу, надам се, барем мало замислити и утицати на промену ове штетне, наметнуте навике!

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net