ВЕСТИ - ЕПВ

Почетак уређења запуштених спортких терена ССШ "4. јули" у Врбасу

БРЗА РЕАКЦИЈА КОМУНАЛАЦА НА ПРИЈАВУ ЕПВ!


Од раног јутра бројна механизована екипа ЈКП Комуналац из Врбаса крчи простор око запуштеног спортског терена ССШ "4.јули"!
Просто је невероватно да се један школски терен толико препусти забораву и пропадању! На дописе школске управе, изгледа да није било еха у Општинским службама!

ФОТОГРАФИЈЕ СА АКЦИЈЕ ЈКП КОМУНАЛАЦ

Терен јесте прогледао али се тек сада види колики нас посао чека да се приведе намени. Добра Вест је да смо анимирали приватне предузетнике у комшилуку и I месну заједницу да опораве кошеве, Комуналац ће још да санира и велику рупу на терену. Покушаћемо да нађемо донатора за набавку дела жичане ограде која је покрадена и да поставимо клупе! Коначно решење за сам терен је његово пресвлачење новим слојем асфалта, јер је постојећи у изузетно лошем стрању!

Надамо се да ће се и Општинска управа прикључити овој акцији!

А онда следи најтежи део посла: - Приволети комшије да не бацају ђубре око терена и склонити стајњак од дечијег игралишта!? Има ли неко идеју!?

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net