ВЕСТИ - ЕПВ

Вршњачка едукација о управљању отпадом

ОТПАД НИЈЕ СМЕЋЕ!

Волонтери ЕПВ и ученици друге године Гимназије, Анастасија Хромиш и Ивана Буквић одржали су мултимедијалне презентације на тему правилног одлагања отпада и примарног раздвајања отпада у домаћинствима и то у понедељак 7. маја за седмаке о.ш. "Светозар Милетић" у Врбасу а потом и 9. маја за ученике прве године Гимназије "Жарко Зрењанин" у Врбасу.

СЛИКЕ СА РАДИОНИЦЕ У ОШ "СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ"

СЛИКЕ СА РАДИОНИЦЕ У ГИМНАЗИЈИ

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКЕ СА РАДИОНИЦЕ У ГИМНАЗИЈИ

 

Одржавање радионица омогућено је реализацијом Пројекта "Оснаживање одговорности и обавеза за бољу животну средину", који се реализује уз подршку програма CSOnnect, којег спроводи Регионални центар за животну средину (РЕЦ). Програм финансира Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (SIDA).Радионице су одржане уз велику сусретљивост руководства школа. Подршку кампањи дала је и компанија Суноко.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net