ВЕСТИ - ЕПВ

Нове пријаве против Витал-а и ново обраћање Ани Брнабић

ВИТАЛ - ЏИНОВСКИ КЛИНАЦ БЕЗ ПЕЛЕНА!

Пар недеља после, нова битка! Стара прича са "Витал"-ом! Канал препун њиховог ђубрета, а ми штанцамо нове пријаве! А шта се дешава са гомилом раније поднетих?!

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Тужилаштво се ваљда "није ни саставило са претходном"! Од њих скоро неће бити вајде! Ал', ево им још једна, "да не дангубе"!

Обе покрајинске инспекције - и водна, и за животну средину, по налогу својих шефова, а по нашој прошлој пријави, почетком недеље обишле су "Витал". Епилог: сутрадан су вентили из колекторских јама ове фабрике поново одврнути! "Прљави цунами ваља се ка Србобрану"! Толико о убедљивости инспекције и њиховом ауторитету!

По речима Наташе Милић у емисији РТС-а прошле недеље, иначе в.д. директора Републичке дирекције за воде - Републичка инспекција у 2016. години поднела је свега две прекршајне пријаве!? "То рече и остаде жива"!

Нисмо чули да се,  било ко "брецнуо на ову изјаву"! У емисији је иначе гостовао и министар за животну средину, г. Горан Триван!

Линк РТС-а

Јесмо ли поменули да је дотична госпођа надређена Републичкој инспекцији за воде!

Скандалозно!

Oво је био разлог да се опет обратимо Ани Брнабић са захтевом да суспендује дотичног начелника републичке инспекције! С овим инспекцијским кадром, не може се спречити вандализам над природом и пристићи Европа! 

Сменити паразите! Почев од овог!

Иначе од претходног обраћања Ани Брнабић, те министрима Браниславу Недимовићу и Горану Тривану, нисмо добили никакав одговор! Још увек смо изгледа невидљиви и нечујни у њиховој стратосфери!? Нека, нисмо ни мислили да ћемо добацити толико високо! "Растемо лагано и континуирано - улетећемо и ми једном у њихову перцепцију"! "Огласиће се тада и њихове гласне жице на наше зелене ноте"!

Још једна занимљивост! И поред коректног одзива регионалних медија, локални медији су изгледа "алергични" на ову врсту наших активности. И поред уредног обавештавања, селективно преносе наша саопштења, кад год се у њима провуче и најмања критика неког дела државне управе!? - Похвално! Висока одговорност према спонзорима! Истина, мало чудна према угроженим грађанима које информишу?!

Ова активност део је кампање подизања видљивости цивилног сектора у Србији, која је омогућена реализацијом Пројекта "Оснаживање одговорности и обавеза за бољу животну средину", који се реализује уз подршку програма CSOnnect, који спроводи Регионални центар за животну средину (РЕЦ). Програм финансира Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (SIDA). 

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net