ВЕСТИ - ЕПВ

Пријава оштећеног димњака у Блоку Васиља Копривице

ДИМ ЦУРИ У СТАНОВЕ!

По дојави грађана, Екололошки  покрет Врбаса поднео је Захтев ЈКП "Стандард", за хитну санацију димњака на котловници у Блоку Васиља Копривице у Врбасу. 

ЈОШ СЛИКА

На димњаку се јасно уочавају пукотине на спољашној фасади и на контакту са стамбеном зградом. По речима станара, пукотине се налазе и у унутрашњости зграде. У грејној сезони кроз настале пукотине излази дим и продукти сагоревања. Део дима провлачи се и у стамбени простор, што све заједно, изазива безбедносни и здравствени ризик. Многи станари жале се на бронхијалне проблеме, чији су могући узрок оштећења на димњаку.

Наша очекивања су да се настали проблем реши до почетка грејне сезоне, како би се отклонила опаснот по животе и здравље грађана овог дела Врбаса,  a на чега смо већ добили позитивне реакције из овог предузећа.

Такође смо захтевали да се озбиљно размотри постављање филтера на свим јавним котловницама, које су у надлежности ЈКП "Стандард", или прелазак на гасне горионике. У ту сврху понудили смо им подршку за аплицирање другим јавним фондовима, свесни њихових ограничених финансијских могућности.

 

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net