ВЕСТИ - ЕПВ

Подршка Црвеном крсту за постављање клупа

КЛУПА У АМАНЕТ СВОМЕ ГРАДУ

У четвртак, 22. децембра, састанком у просторијама Црвеног крста Врбаса, подржали смо иницијативу њихових старијих волонтера за постављањем више клупа на нашим улицама и изван самог центра града, како би се свим нашим старијим суграђанима омогућили бољи урбани услови живота. Ову прилику смо искористили да уручимо и нешто половне гардеробе за њихове кориснике.

 

Уз клупе би требале да се поставе и корпе за смеће, које би такође морале да покрију и многе друге делове града, али и других насељених места наше општине.

Ова иницијатива ће се пренети општинској управи, како би се ангажовала ЈП Дирекција за изградњу да мапирају потенцијалне позиције за постављање клупа и корпи, нарочито на потезу око две пијаце у Врбасу и малопродајних објеката. Такође Дирекција би одабрала најбољу варијанту и понуду. ЈКП Стандард би извршио непосредно постављање.

У сврху растерећења општинског буџета, овим позивамо све послодавце да се прикључе акцији, куповином по само једне унифициране клупе, уз могућност уградње плочице на клупи са својим подацима о донацији. Верујемо да ће ово бити вредна прилика за наше боље стојеће суграђане да оставе у аманет корисно добро својем граду. Акција би требало да има трајни карактер!

Еколошки покрет ће са својим волонтерима, кроз акције одржавања урбаног мобилијара, сигурно учинити да клупе дуго година служе својој сврси.

ПОГЛЕДАЈТЕ СЛИКЕ СА САСТАНКА

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net