ВЕСТИ - ЕПВ

Радионице са будућим еколозима

КОЛИКО САМ ЕКОЛОШКИ БЕЗБЕДАН?

У оквиру ОЕБС пројекта а уз додатну подршку локалне управе и Покрајинског секретаријата за архитектуру, урбанизам и заштиту животне средине, данас смо завршили серијал радионица са ученицима средње стручне школе „4. јули“, смера заштите животне средине. У склопу ове активности, ученици су одрадили анкету међу грађанима Врбаса и околних места на тему Локалне еколошке сигурности.

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКЕ

 

ФОТКЕ СА РАДИОНИЦА

Анкетирано је неколико стотина грађана а резултати ће бити објављени следеће недеље у оквиру састанака фокус групе, са којима финализујемо пројекат ОЕБС-а а уз учешће представника пословних оператера, судства, здравства, инспекција, локалне управе, цивилних организација, старатеља природних добара – свих оних фактора који утичу на стање локалног амбијента својим чинидбама или нечинидбама.

Кроз радионице са ученицима су обрађене карактеристике и специфичности проблематике локалног еколошког амбијента, уз покушај стварања споне са наставним градивом. Заједнички је закључак да би се градиво могло оплеменити са више практичне наставе и са више простора за локалне проблеме, који би у будућности могли да буду предмет њиховог професионалног бављења.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net