ВЕСТИ - ЕПВ

Радна акција чишћења крај врбаског стадиона

СМЕЋЕ, ЛОВЦИ И ВОЗАЧИ

Део активиста ЕПВ а уједно и чланова управе Атлетског клуба "СОКО" из Врбаса, јуче су извели акцију чишћења нагомиланог смећа помоћног стадиона на врбаском Шлаису.
Очишћено је око 30 џакова углавном пластичних флаша, али и другог смећа заосталог од камионџија са прошлогодишњег пријема у Карнексовој пословној јединици "Житар". Нажалост, овако поразном понашању, прикључили су се и спортисти локалног рагби клуба "VRBAS HUNTERS" са великом гомилом пластичних флаша «уредно набацаних» крај чесме на којој се освежавају.

 

Искрено се надамо да ће Индустрија меса Карнекс од ове године обратити пажњу на овај проблем, те да ће на тој позицији за камионџије обезбедити неколико канти и на одговарајући начин им сугерисати промену понашања. Такође нас брине понашање младих спортиста који, изгледа нису схватили нераскидиву везу између спортске и урбане културе, спортских резултата, карактера и домаћег васпитања.

Овом акцијом придружили смо се овогодишњој кампањи СО Врбаса - "ЗА ЧИСТ ВРБАС".

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net