ВЕСТИ - ЕПВ

Наградни излет за младе активисте ЕПВ

У ЗДРАВЉЕ НА ПАНОНИЈУ

Еколошки покрет Врбаса данас је организовао наградни излет за 50-так ученика три основне школе из Врбаса, који су у минулом периоду својим ангажовањем допринели реализацији мноштва наших радних и едукативних активности. У питању су ђаци шестог и седмог разреда Основне школе „П.П. Његош“, „Братство-јединство“ и „20 октобар“. Излет су омогућили Општина врбас и Јавно предузеће „Врбас превоз“.

Уз помоћ предметних наставника биологије, у здравој шетњи шумом, упознали смо се са богатом ботаником столетног парка.

На крају школске године, излет је деци добро дошао и искоришћен је за дружење и опуштање. Пали су договори о заједничким акцијама и журкама које ћемо организовати у наредном периоду.

Сасвим је извесно да смо добили групу волонтера који су већ постали узор својим вршњацима у друштвеном ангажовању, покретљивости и познавању локалне еколошке и урбане проблематике. Важно је истаћи допринос наставника-координатора ових школа, који су, такође волонтерски, давали немерљив допринос у анимацији и учешћу деце у нашим акцијама.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net