ВЕСТИ - ЕПВ

Разговор са грађаниима у центру Врбаса.

ВАЗДУХ, СМЕЋЕ ДРВЕЋЕ!


Данас се десио леп јесењи дан испуњен веселом децом, младим волонтерима ЕПВ на Тргу Николе Пашића у центру Врбаса. Петнаестак чланова овог еко-тима први пут је имало практичну едукацију, кроз анкету и директан разговор са својим суграђанима на тему утицаја дрвећа и озелењавања на наше животе.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈС СТРАНИЦИ ZELENI VRBAS

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКА ВРБАС (ускоро)

ОПШИРНИЈЕ...

Састанак у Општини Врбас на тему пошумљавања и озелењавања

ОБНОВА ЛАЗИНОГ ПАРКА У ФОКУСУ!


На иницијативу ЕПВ и уз сусретљивост руководства локалне самоуправе,  одржан је састанак међусекторске фокус групе на тему озелењавања Лазиног парка, највећег парка и јавне зелене површине у граду. Скуп је одржан у кабинету заменице председника Општине, Тијане Алексић.

ОПШИРНИЈЕ...

Акција фарбања клупа у центру Црвенке.

КАД НЕЋЕ ОДРАСЛИ, ХОЋЕ ДЕЦА!


Уз договор и подршку Јелене Керекеш, координаторке Еко-тима ОШ "Вук Караџић" у Црвенки, јуче је са овом екипом изведена акција фарбања преко двадесет клупа у центру овог љупког места у срцу Бачке, којег често обилазимо. На молбу грађана, саниране су и четири клупе у оближњем кварту.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈСБУК СТРАНИЦИ  Zeleni Vrbas

ВИДЕО ПРИЛОГ Q-MEDIA КУЛА

ОПШИРНИЈЕ...

Радионица у Бачком Добром Пољу о важности дрвећа и пошумљавању.

ШУМА ЗОВЕ НА ДИЈАЛОГ!


Данас је ЕПВ на позив руководства ОШ "Вук Караџић" из Бачког Доброг поља, помогао обележавању дечије недеље извођењем радионице о важности дрвећа и пошумљавања за све ђаке од петог до осмог разреда. Са овом школом имамо дугогодишњу партнерску сарадњу а пролетос су осмаци из ове школе учествовали у великој акцији садње на ободу њихоговг села.

ФОТО ГАЛЕРИЈА СА ФЕЈСБУК СТРАНИЦЕ "Zeleni Vrbas"

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКА ВРБАС

ОПШИРНИЈЕ...

Радна акција фарбања клупа око два споменика палим борцима.

ДА СЕДНЕМО И ПОМИСЛИМО НА БОРЦЕ!


Еколошки покрет Врбаса извео је радну акцију фарбања клупа са својим члановима и младим волонтерима, око споменика палим борцима 90-тих година и споменика палим руским борцима при ослобађању Врбаса. Освежено је десетак клупа које ЕПВ годинама одржава.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈСБУК СТРАНИЦИ Zeleni Vrbas

ОПШИРНИЈЕ...

Дечија SWOT анализа кампање пошумљавања са члановима ЕПВ.

КАКО СЕ ПЛАНИРА АКЦИЈА!?


Еколошки покрет Врбаса извео је радионицу са групом својих чланова и најактивнијих младих волонтера у недавно постављеној летњој учионици у Лазином парку у Врбасу. Тема је била припрема за акције садње кроз спровођење SWOT анализе.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈСБУК СТРАНИЦИ Zeleni Vrbas

ОПШИРНИЈЕ...

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net